Privatlivspolitik for BioSpil hos Dansk Reklame Film A/S

Privatlivspolitik

For Dansk Reklame Film A/S


1 Introduktion
- 1.1 I forbindelse med din brug af BioSpil behandler Dansk Reklame Film personoplysninger om dig. Denne privatlivspolitik beskriver, hvordan dine oplysninger bliver indsamlet og brugt.

2 Dataansvarlig
- 2.1 Dansk Reklame Film A/S, CVR-nr. 89 63 27 14, Mosedalvej 14, 2500 Valby er den dataansvarlige. Det betyder, at vi er ansvarlige for dine personoplysninger.

3 Formål med og grundlag for indsamling af personoplysninger

3.1 Vi behandler følgende personoplysninger omkring dig til de oplistede

Oplysninger om hvilken biografsal og tidspunkt du har spillet et givent BioSpil, og om du har vundet en præmie og indløst denne. Dette for at kunne genskabe en præmie-voucher, som ved en fejl er indløst eller på anden vis forsvundet fra din præmieside i BioSpil app’en

3.2  Derudover behandler vi dit Google- og Apple App push-ID, der bruges til at identificere mobilenheden og andre oplysninger, som bruges ved push-beskeder, såfremt du har samtykket hertil, til at sende dig push-beskeder for at informere dig om:

- (a) Om du har vundet en præmie.

- (b) Om nye spil i din BioSpil-app.

- (c) Om tilbud fra Dansk Reklame Films annoncører. Hvad de enkelte produkter og services i tilbudene dækker:

· Livsstil er især bøger, magasiner, rejser, boligindretning, skønhedsprodukter, møbler og interiør.

· Mode er især tøj, sko, accessories, smykker og ure.

· Kulturtilbud er især billetter til: Teater, opera, koncerter, forestillinger, biografer, museer, udstillinger og kunst, messer, sportsarrangementer, forlystelsesparker, etc..

· Teknik og gadgets er især fjernsyn, spilkonsoller, computere, tablets, smartphones og watches, højttalere, høretelefoner, musikafspillere, GPS, hardware, spil og programmer.

· Gastronomi er især madvarer, drikkevarer, restauranter, events og kurser om mad og drikke.

- (d) Se hvem annoncørerne er her. Nye kan komme til, , men du kan altid se den aktuelle liste her


3.3 Dansk Reklame Film vil opbevare dine personoplysninger i 12 måneder fra det tidspunkt, hvor du sidst har anvendt din BioSpil-app.


4 Dine rettigheder

- 4.1 Hvis du har spørgsmål vedrørende vores behandling af dine personoplysninger, kan du rette henvendelse til os via

kontaktoplysningerne beskrevet i punkt 6 nedenfor.

- 4.2 Du har i henhold til de persondataretlige regler følgende rettigheder:

I. Ret til at tilbagekalde samtykke. Du kan til enhver tid trække dit samtykke til behandling af dine personoplysninger tilbage. Hvis du ønsker at trække dit samtykke tilbage kan du gøre dette ved at klikke her eller ved at kontakte privacy@nordiskfilm.com

II. Ret til indsigt. Du kan få yderligere oplysninger om de personoplysninger, som Dansk Reklame Film opbevarer og behandler om dig i forbindelse med brugen af BioSpil ved at klikke her eller ved at skrive til privacy@nordiskfilm.com

III. Ret til at gøre indsigelse. Du kan altid gøre indsigelse mod Dansk Reklame Films behandling af dine personoplysninger ved at skrive til privacy@nordiskfilm.com

IV. Ret til at få rettet data. Du kan altid anmode om at få rettet dine personoplysninger ved at skrive til privacy@nordiskfilm.com

V. Ret til dataportabilitet. Du kan få udleveret de personoplysninger, som du har givet til os, eller anmode om at få overført disse data til en anden dataansvarlig ved at skrive til privacy@nordiskfilm.com

VI. Ret til at få slettet data. Du kan altid anmode om at få slettet dine personoplysninger ved at klikke her eller ved at skrive til privacy@nordiskfilm.com

VII. Ret til at begrænse behandlingen. Du kan altid anmode om, at Dansk Reklame Film begrænser behandlingen af dine personoplysninger ved at skrive til privacy@nordiskfilm.com

- 4.3 Såfremt du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan du rette henvendelse til Datatilsynet.

5 Overførsel af personoplysninger

- 5.1 Overførsel af personoplysninger til datterselskaber samt til professionelle rådgivere kan ske i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning. Derudover sender vi personoplysningerne til Dansk Reklame Films annoncører i det omfang, du har givet samtykke hertil.

- 5.2 Kun betroede medarbejdere, repræsentanter og leverandører med et arbejdsbetinget behov har, i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning, adgang til dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for at kunne levere en ydelse til os eller handle på vegne af os.

- 5.3 Vi overfører din personoplysninger til CinemaTaztic IVS, der anvender Global Connect som underdatabehandler. Overførsel af personoplysninger sker i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning, herunder indgåelse af databehandleraftaler med vores databehandler med henblik på at sikre, at personoplysninger alene bliver behandlet til de angivne formål og sikre passende sikkerhedsforanstaltninger.


6 Kontaktoplysninger


- 6.1 Såfremt du har spørgsmål, kan du rette henvendelse til:

(a) “GDPR request handler” i Dansk Reklame Film A/S

CVR-nr. 89 63 27 14, Mosedalvej 14, 2500 Valby

(b) privacy@nordiskfilm.com